Reglement

De cursussen van de Kooracademie Brugge staan open voor alle koorzangers en -dirigenten. Zelfstandig de partituren kunnen instuderen is van groot belang.

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. De organisatie staat niet in voor overnachting en maaltijden van de deelnemers.

De partituren worden enkele weken voor aanvang van de cursus opgestuurd, op voorwaarde dat het volledige bedrag van de cursus betaald is. 

Bij annulatie: 

Bij annulatie na het versturen van de partituren wordt telkens een administratiekost van €10 aangerekend.

Terugbetalingsmodaliteiten:

Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de cursus wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort, nadat de partituren terug bezorgd werden aan de organisatie. Bij annulering minder dan 1 maand en langer dan 1 week voor aanvang van de cursus, wordt 50% van het inschrijvingsgeld teruggestort, nadat de partituren terug bezorgd werden aan de organisatie. Bij annulering 1 week voor aanvang van de cursus, kan het inschrijvingsgeld niet teruggestort worden.

Als de cursist de cursus, om welke reden ook, niet afmaakt, kan het betaalde inschrijvingsgeld niet teruggevorderd worden. 

De betaling voor de huur van de kamers kan in geval van annulering nooit terugbetaald worden. 

Wij raden de deelnemers aan een annulatieverzekering te nemen. 

Overnachting:

Door tussenkomst van de organisatie kunnen een aantal studentenkamers in Brugse abdijen en kloosters gehuurd worden voor de duur van de cursus, aan de pijs van € 30 per nacht, ontbijt inbegrepen. Ze worden toegekend in volgorde van aanmelding. De reservatie is slechts definitief na ontvangst van de betaling. Indien er geen kamers meer vrij zijn op het moment van uw inschrijving, storten wij het bedrag voor de kamer terug. Het is niet mogelijk om de kamers langer dan de duur van de cursus te huren. Handdoeken en lakens dient men zelf mee te brengen of ter plaatse te huren. De organisatie draagt geen verantwoordelijkheid voor deze kamers, maar beperkt zich tot de rol van tussenpersoon in de verhuring.

In de buurt van de Boeveriestraat zijn tal van B&B’s en hotels. U kunt ze terugvinden op de website van de stad Brugge www.brugge.be


 Kooracademie Brugge, 't Koorhuis, Boeveriestraat 41, 8000 Brugge                 www.koorhuis.be                                          
 met de steun van Koor&Stem                                                                        info@kooracademiebrugge.be - 0486/574348